That day at Hundvåg

Hundvåg 2 – Storhaug FK 1 – 1

Mål: 35 min 0-1 Anastassiadis (Leif?), 76 min 1-1 Hundvåg spiller (Anders Krogedal)

Tilskuere: ca 10

Fulle av selvtillit etter tre strake seirer og sikret opprykk til 5. divisjon kunne gutta fra Storhaug sikre førsteplassen i 6. divisjon avdeling 3 med seier borte mot Hundvåg 2. Med nesten full tropp lå alt til rette for at dette kunne bli en bra kveld.

Storhaugs selvutnevnte kaffebryggersjef Barten hadde visst hatt litt dårlig tid så han tok lik så greit hele bryggeapparatet med seg i garderoben. Kanne på kanne ble laget til stor glede for gjengen i garderoben. En meget bra greie han har begynnt med her!

Barten å kannå

God stemning, noen som ikke klarer å sitte i ro, en mystisk kaffekanne vedsiden av Oddi

Jarle tar ut følgende startellver:

Benk: Simon, Jonas, Jarle, Jani d.e., Qvam, KP, Oddi og Erlend

Kampen starter relativt rolig med lite sjangser til begge lag. Zidane piruetten til Leif etter ca 10 minutter hauster stor applaus fra gjengen på sidelinjen og er en av få situasjoner verdt å nevne de første 30 minuttene.

God stemning på benken

En annen situasjon som oppstår er at Waulinho får seg ett spark i ansiktet som han mener er høy fot og farlig spill. Han får frispark, men vedlagt bildedokumentasjon viser at det er et nydelig karatespark, 5 x 20 i stil, her er det hodet som er alt for lavtJ

Nydelig utført karatespark

Så i det 35. minutt tegner Mikke seg selv på scoringslisten med en scoring av det vakre slaget. Storhaug får frispark fra drøye 30 meter, og det er aldri noen tvil om at ballen som lå foran grekeren skulle i mål. Med kirurgisk presisjon banker kapteinen ballen over muren og i mål bak en sjanseløs Hundvåg keeper. Klasse!!

Frisparkhelten Mikke leder ann i sin egen oppvarmingsdiamant

På sidelinjen har coach Jarle planlagt noe nytt. Han har visst sett litt mye på hockey i det siste og bestemmer seg for å bytte på alle rekkene til andre omgang i en 4-4-1-1 formasjon:

Magnus, Oddi, Jani, Jonas, Jarle, Qvam, Leif, Torgeir, Mikke, Simon, KP

Det har ikke noe særlig effekt, selv om Storhaug kontrollerer kampen er det svært lite som skjer foran mål. Men noen få situasjoner oppstår.

KP blir fint spillt gjennom av Simon og løper fra alt og alle, men kommer litt skrått på mål og skyter desverre utenfor.

Qvam header et innlegg fra høyrekanten tilbake i feltet der Simon sender avgårde et skudd som blir blokkert av en forsvarer på strek, returen ender i føttene til KP som banker til, men også dette forsøket blir blokkert på strek. Uheldig at det ikke blir 2-0 der.

I det 76. minutt blir Hundvåg spissen spillt fint igjennom. I siste liten før han får avsluttet kommer Jonas aka The Butcher skliende inn med en perfekt timet takling og avverger situasjonen, tror alle. Dommeren som sikkert kjenner til ryktet til den store Storhaug forsvareren ser ikke situasjonen, men konkluderer med at siden det er Jonas som er involvert må det være straffe!

Tydelig fornøyd dommer etter å ha gitt Hundvåg straffe

Straffen settes sikkert i mål. 1-1

I siste spilleminutt slår Simon en nydelig bakromspassning til Qvam. Alene med keeper presterer han å skyte det dårligste skuddet som er utført av en Storhaug spiller noensinne. En lompe av et skudd rett i hendene på keeper.

En relativt kjedelig kamp ender med 1-1. Ikke lett å dele ut stjerner her. Neste kamp mot Siddis 2 skal vinnes!!!

3 Poeng: Mikke, fin innsats gjennom samtlige 90 minutter og scorer et nydelig mål.

2 Poeng: Barten, leverer varene i garderobenJ

1 Poeng: Karatesparket til Hundvåg spilleren