Storhaug-gutta tilbake på vinnersporet!

Home / Fanzone / Storhaug-gutta tilbake på vinnersporet!

Resultat: 8-2 [ 1-0: Mikke (Qvam), 2-0: Simon (straffe), 3-0: Johs (Simon), 4-0: Simon (Hansi), 4-1, 5-1: Johs (Solem), 6-1: Qvam (Simon), 7-1: Waula (Solem), 7-2, 8-2: Waula (Simon).

Tilskuere: +/- 10 – (Jani d.e, Bo, Alsvik, KP + 3-4 humoristiske Tasta-karer på motsatt side).

Etter ei veke som til og med kunne fått garvede PL-spillere til å klage – langtur til bortekamp på Lørdag med påfølgende fest i Rooney-style, og trening i surt Stavangervær på tirsdag, var det Torsdagskveld klart for ny kamp i flomlys på Midjord. Kveldens motstander var Tasta 2, et lag som me hadde grei kontroll på i vårkampen – kunne SFK komme tilbake på vinnersporet?

Stemningen i garderoben før kamp var som alltid god – SFK er ikkje kjent for stjernenykker, men å komme inn i ein garderobe der draktene henger klar på kleshenger på faste plasser, er nåke som alle setter stor pris på (Creds til Jarle og Mikke). Når ein i tillegg får servert kaffi (Creds Barten) og gullvafler og Ballerina-kjekt (Creds Alsvik), så er det vanskelig å ikkje drømme seg vekk til større arenaer i verden. Coach-Jarle startet pep-talken og fekk omsider gått gjennom laget, berre avbrutt av Tasta-coach 3-4 ganger (snakkesalig type han der). Meget sterk SFK-tropp, der blandt annet ein småsjuk storscorer Simon var henvist til benken:

08-Sep-17 12-17-35

 

Benk: Simon, Stian ‘Barten’, Håkki, Hammed, Jarle.

Me blir enige om å gå ut i ‘hundre og helvete’ for å legge press på motstander – i følge Leif ‘det einaste som hjelpe’, så hvorfor ikkje.

1 Omgang:

Kampen starter i rolig tempo, Storhaug triller ball og har FULL kontroll. Storhaug har faktisk FULL kontroll i heile første omgang, og skaper ein heil del farligheter framfor Tasta sitt mål. Leif ruver i duellspillet på midten, Johs plukker andre baller og driver framover, og Qvam går på fine løp langs kanten. Etter et jevnt SFK press, får me endelig hull på byllen: Qvam kommer rundt på kant og legger inn framfor mål der Mikke stanger ballen via stolpen i mål, 1-0! Me går til pause med ein god følelse, men her burde det alikevel vært større forskjell i målprotokollen.

08-Sep-17 12-18-03

Pausepraten; me blir enige om å holde trykket oppe. Ingen bytter blir gjort i pause, men Simon får beskjed om å intensivere varmingen.

2 Omgang:

Omgangen starter som forrige omgang ble avslutta, SFK har full kontroll, og det virker nesten som om Tasta begynner å bli slitne.. 10 minutt ut i andre omgang blir Leif bytta ut, Simon kommer inn. 15 sekunder og 2-3 touch seinere blir Simon klippa ned i Tasta sin 16-meter. Straffe til SFK, coaching i verdensklasse, det finst ikkje nok superlativer til å beskrive dette geniale byttet frå Coach-Jarle J Simon tar straffen sjøl, 2-0 SFK. Frå nå av går det kjapt; Johs setter 3-0 (Simon), Simon klinker inn 4-0 frå 20 meter (Hansi). Det blir gjort en del bytter i bakre rekker: Oddi ut for Stian, Torgeir ut for Hammed og Hansi ut for Håkki. Tasta reduserer til 4-1 etter mykje rot i SFK-forsvaret (sjølvmål: Jonas W), men SFK responderer kjapt; Johs setter 5-1 (Solem), Qvam til 6-1 (Simon).

Så kommer et av kampens høgdepunkter: Håkki får ballen på backen, og setter i gang et sugende løp. Han setter fart forbi første motstander før han heler ballen forbi neste. Det ser ut som han i dette øyeblikket skal miste ballen, men med dødsforakt hiver han seg inn i ein stupheading og får ballen videre til ein lagkamerat, 10 i innsats og 10 i stil!! Det er berre å huske GULL oppskriften til neste kamp også: 08-Sep-17 12-18-27

Før dommeren blåser for full tid går SFK opp til 7-1 med Waula (Solem), Tasta reduserer til 7-2 før Waula fastsetter sluttresultatet til 8-2 (Simon). Simon får i tillegg et oppsiktsvekkende frispark for å gli på ei våt Midjordmatte (Barten roper humoristisk på frispark). Men som en fairplay SFK-gutt, så sender Simon frisparket tilbake til Tasta…i Suldal hadde nok dommeren gitt deg gult kort Simon!

For å oppsummere ein heseblesende andre omgang, 7 må for og 2 mål imot. Simon presterer å score 2 og assistere 3, og det dagen før han fyller 40!!!! (Han må ha et triks…se under).08-Sep-17 12-18-40

Meget solid forestilling av Storhaug, og for å sitere Tasta-coach på vei til garderoben: ‘Det var ikkje tvil om kem som hadde best fotballforståelse her’.

Så då er det berre å pakke kaffikanna og gullvaflene til neste kamp; borte mot Forus/Gausel 2 førstkommende tirsdag.

Stjerner:

Simon: 3 stjerner + 1 bursdagstjerne – Gratulerer med STOR dag champ!

Qvam, Johs og Leif: 2 stjerner

Resten av troppen: 1 stjerne

 

Oddi J

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *