Cupeventyret over på Midjord

SFK – SOLA3 3-6
Mål: 2x KP (Erling og Simon), Selvmål (Simon)Start 11’er:
Erlend
Jarle-Jonas-Aron-Oddi
Thomas-Simon-Torgeir-Håkki
KP-Erling

Benk:
Alsvigen
Valle
Pinto
80% Leif

Stjerner
3 poeng – KP

2 poeng – Simon

1 poeng – Torgeir
Torsdags ettermiddag lå pissregnet lett over Midjord. Det var klart for 2. runden i OBOS-cupen, der Storhaug skulle spille mot Sola 3 (eller kanskje litt mer Sola2?). Storhauggutta som møtte til kamp satt i garderoben og snakket om løst og fast. Selv om Hansi ikke var der, var han ennå et tema. Noen hadde lekesloss(?) med Hansemann på lagfesten helgen før, og i en serie uheldige begiven

heter traff han et bord og måtte til legevakten for å sy under haken. Frem til dette hadde lagfesten vært en innertier. Alsviken hadde åpna farsan sitt fotostudio for laget. Det ble konsumert god mat, type thai, og god drikke, type øll. Eventyreren Fedda hadde et veddemål med Jonas, der han mente ett av bildene i studioet var av Pia Tjelta. Dette bildet ligna like mye på Pia Tjelta som the Donald ligner på Obamacare, så Jonas takket og bukket for veddemålet. Fedda tapte og måtte kle seg naken for fotoshoot/tattoo session (bildene her er ikke ment for allmennheten). Videre den kvelden ble det spilt flip’a’cup med diverse innsatser, før turen gikk til byen.

Flip'a'cup (Slapp av Barten, ingen ser pitså!)

Flip’a’cup
(Slapp av Barten, ingen ser pitså!)

Så tilbake til kampen.

Sola 3(2) startet med straffe pga divisjonsforskjellen. Den satt, men keeper Erlend var ikke langt i fra. Når kampen startet så viste det seg, ikke så uventet, at 7. divisjonslaget var bedre enn et 7.div lag. Sola startet best, mens SFK spilte litt mer gampefotball. Etter 10 min fikk Sola2,5 et frispark på ca 18 meter. Denne ble curla over muren og rett i nettet. 0-2.
Storhaug hever seg etter dette og starter innhentningen. Simon banker til fra distanse (?), som keeper må gi retur på. KP er på hugget og banker ballen i mål! 1-2 og SFK har blod på tann. Like etterpå får Erling ballen nede med linjen. Han ser KP inne i feltet og slår en strøken passning. KP er på, og scorer sin brace. 2-2, og nå har virkelig SFK fått opp dampen!

Men den gang ei…

Sola2/3 får noen sjangser der storhauggutta ikke er tett oppi. De scorer 3, 4 og helt til 5 før pause. Sattan, får man si.

Storhaug gjør noen bytter (Jarle og Thomas ut, Alsvik og Valle inn) og går igang med 2.omgang. Denne omgangen blir mindre begivenhetsfull. Storhaug har mer ball, men får det ikke helt til. Et høydepunkt i omgangen er når Sola2 sin ikke mest sympatiske midtbanespiller blir utvist for å ha prøvd seg på filming i SFK sin 16-meter. Dommeren gir korrekt gult kort nummer 2, og han blir i beste Moses stil (https://www.youtube.com/watch?v=D4-hm1e7ZLg), utvist. Storhaug får et mål der Simon slår hardt inn fra kant og en Solaspiller er sist på ballen før den går i nettet.

Nok om den kampen.

Da er det sommerpause. Neste seriekamp er mot Vaulen2 22. august, så det blir et skikkelig toppoppgjør i divisjonen. Regner med folk holder seg i god form fram til da.

Over og ut. /Jonas