Sommarlov på topp

Home / Fanzone / Sommarlov på topp

Storhaug FK – Hungvåg ,2 4 – 1

Tilskuere
SFK: To skakke eigersundere, en bart og en bjørn.
Hungvåg: Et par halvtamme fra øyane. Ikke helt gode de så komme derfra (Ref: se Fedda).

Mål
SFK: Mikke (Simon), Simon (JaniQ), JaniQ (Waula), Simon (Waula)

Lagoppstilling SFK

Soggi-Soggi-Såggi

Hammy, Scatman-J, Stev-Ivars, Moussaka-Mike (c)

Air baron, SS (Skalla Sundmøring), Mop Top, Tomboy

Slippy G-man, El referente
Benk:

Freddy Kalas (45min)
FjÆrlend (ref Siddis2)
Langur Íslendingur með skegg (45min)
Han fra John Arnes by (15min?)
Hjallis

Etter en skuffende kamp mot Siddis var det på tide å heve seg og befeste vår plass på toppen av tabellen. Referent kom noe sent og gikk dermed glipp av mye av den sannsynligvis heftige «locker room talken». Litt semikvalifisert gjetting på hva som har blitt sagt.

Jonas: «Javel, HAR DU HOND!?»

Mikke: «HEEELVTE, Satan i fitten.I dag skal vi faen meg vinne»

Old Jani: «Arsene Wenger ville ha meg på prøvespill da jeg var 17. Jeg sa nei, Wanker»

Runde: «Eg elske Toni Pulis, fuck off!»

G-man: «Bring back Brendan»

Erlend: «Sølv betyr ikke en skitt.»

Johs: «Jeg er så glad som jeg kan bli, men jeg har vært gladere»

Uansett vi kom i gang. Slapp oppvarming, eneste verdt å nevne er Hammed som valgte å sparke seg selv i foten og nesten ut med skade før vi i hele tatt var i gang. Han ble beskyldt for å ha startnerver foran dette toppoppgjøret i 6 divisjon. Hammed kom seg sammen med resten av laget helskinnet gjennom oppvarmingen og vi kunne starte kampen.

1. omgang
Lite som skjer i starten. Lagene spiller jevnt og ingen skaper noe særlig med sjanser. SFK er først opp med noe rotete press som resulterer i noen halvsjanser og skudd som går like utenfor. Dette gir et par corner og et av dem slås perfekte av Simon på bakre stolpe der Magic-Mike dukker opp og stanger den inn fra ca 30 cm. 1 – 0.

Kampen fortsette i samme sporet. SFK skaper halvsjanser. Banespillet jevnt uten at Hundvåg skaper allverden før de får et kast opp på SFKs banehalvdel. Langt kast faller ned til en Hundvågspiller vi har mistet i feltet. Han setter enkelt inn 1 – 1.

Jani får ballen og tar et av sine mange dribleraid og presser ballen videre til Simon som skyter fra ca 20meter. Ballen går via keeper og i Mål 2-1. Som står seg til pause.

2. omgang

SFK blir enig om at vi må presse på og tørre mer i andre omgang. Noe som gir resultater. Vi tar fullstendig over fra starten på omgangen og kommer til flere gode sjanser. Dette gir etterhvert resultater. Ballen faller til Waula som gjør en slags improvisert volley som han kun har sett på tv. Treffer bra, men ballen er på vei ut. Der står Qvam klar og dytter den sikkert inn til 3-1.

Veldig bra periode for SFK nå. Mye spill på en touch og gode kombinasjoner. Fra livefeeden:
Nydelig spill og helflikk på venstre flanke (fra Qvam?) som åpner opp hele forsvaret til Hundvåg. Waula får da tid og rom til å servere ett kremmerhus av en pasning til Simon som styrer inn. Nyyyydelig angrep! 4-1

På 4-1 får Simon endelig betalt for å ha blitt sparket ned i 90 min. Straffe til SFK. Referent går selvsikkert opp og skyter ned i høyre hjørnet. Hundvåg keeperen redder (må selvsagt være tidenes redning i 6 divsjon ihvertfall).

Hundvåg fikk ikke til noe som helst denne omgangen og samtlig på banen må berømmes for glimrende innsats og godt spill.

Stjerner:

3p: JaniQ: Konstant en trussel på kant med gode raid, løp og innlegg. Assist + mål og vinner samtlige hodedueller (!?).

2p:Johs: Dominerer midtbanen fullstendig. Spesielt i 2 omgang.

2p:Simon: 2 mål og 1 assist. Må bety utelling i SFK Stjerner også

1p.Resten av troppen. Allei troppen fortjener et poeng for en veldig bra kamp og for en veldig bra vårsesong.

På tampen: Proffe som vi er så kommer innbytterne inn med instruksjoner på en lapp. Johs ble presentert med et seksuelt diellemma et par min før slutt. Ryktene sier at Johs fremdeles vurderer dette og vil komme med et svar på sommerfesten førstkommende fredag.

 

Referent: Waula

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *