16. Mai fest på Stemmen!!

Home / Fanzone / 16. Mai fest på Stemmen!!

Resultat: Tasta 2 – Storhaug FK (0 – 5)
Mål: Jani den Eldre (Simon), Erling (???), Simon (Simon?), Torgeir (Johs), Erling (Simon)
Cornere: 0 – 67
Kort: Tasta fikk et par gule, og rødt kort ved 75-80 min (eller noe). På Storhaug fikk Solem kort, og var næææære ved å få sitt andre.
Tilskuere: Meg, Hammed, Hansi og en mann med hund som tok turen i 2. omgang
Været: «Perfekt for fotball!» kilde: Waula

Undertegnede ankom «Stemmen» 19:17 og hører fort hvor garderoben til Storhaug FK er. Latteren runget godt! Mye av skylden i det må være seieren mot Suldal og det påfølgende pizza og brus arrangementet hos «Barten».
Kort oppsummert fra sist fredag: Vi vant kampen mot Suldal – brus i dusjen (var obligatorisk) – Pizza hos «Barten» – mer brus – power hour – god natt.

Husverten fikk også gjennomgå da han, til Johs sin store glede, presterte å tette pissoaret på en viss plass i fargegata. Denne uteplassen slapp gledelig inn den ene etter den andre klovnen, men Labben… han skulle absolutt ikke inn! Ellers var også Jonas veldig begeistret for det ene klippet fra «power hour’en» hvor en bilist bremser så hardt at ei på passasjersiden får en skje i halsen og brekker seg (Remix). Da lo han godt han!
Men… alle festligheter til side, så ble vi enige i garderoben om at vi ikke måtte ta lett på denne kampen selv om vi har vunnet 2 av 2 mulige. Oooog at vi måtte prøve å komme oss ned på jorden igjen etter at vi på fredag fikk vite at vi, før sesongen, var Bookmakernes ALLER største favoritt til å rykke opp! Største favoritt av ALLE fotballag, i hele det norske divisjonssystemet!! Mindblowing!!
Elleveren:

18-May-17 12-35-13

 

Innbyttere: Torgeir, Erling og Kvam

Etter Mikkes nye oppvarmingsøvelse og litt ballspill begynner noen Storhaug spillere å spørre hvor mye klokken er… for Tasta har enda ikke startet sin oppvarming. Det hadde for øvrig keeperen deres som hadde trillet ball for seg selv en stund, før resten av spillerne trakk ut på matta ca. 15 min før start. Skremt? Nei… Men! Jani, den eldre, tar ansvar og advarer de yngre på laget mot å ta for lett på oppgaven. Alle er enige. Her må det kjøres på fra start, i kjent «hondreoghælvedde» stil!!
1. Omgang
Kampen starter egentlig som planlagt. Vi triller mye ball, og spiller sammen med enkle pasninger. Dette presset vi klarer å holde genererer dessverre ikke mer enn ganske mye cornere de første 10 minuttene. Og ikke nok med det, men Keeperen til Tasta var jo også en kjempe uten like, så alle disse innoverskrudde cornerne vi har hatt så mye suksess med tidligere ble plukket opp av en keeper som ikke trengte å hoppe etter ballen engang. Men! Vårt første mål skulle faktisk komme på corner! Ca. 11 minutter spilt og Simon slår inn en hard corner på første stolpe som Jani «the flying eagle» stuper inn med pannebrasken, etter han hadde spurtet inn feltet og løsrevet seg fra all markering! Fortjent 0-1 mål deranne!!
Mer cornere til Storhaug.
Etter et bra angrep som avsluttes med veggspill mellom Simon og Johs, spilles sistnevnte fri inne i sekstenmeteren til Tasta. Boom! Johs faller som han skulle trødd på en landmine og skriker etter straffe! Dommeren vinker (korrekt?) kongen av København opp igjen.
Corner til Storhaug.
Ved 38 minutter spilt bytter Jarle seg selv ut etter å ha fått en smell. Torgeir kommer inn.
Hele omgangen bærer preg av mye Storhaug spill på Tasta’s banehalvdel og hele forsvarsrekka rydder opp det lille som kommer forbi en solid midtbane. Her må alle trekkes frem, for både Mikke, Fredrik, Johs og Kristian jobber godt defensivt og vinner så å si alt av dueller. Eneste som manglet var litt mer presisjon i de avsluttende pasningene.
Pausepraten går i at vi spiller bra men må få til å produsere mer sjanser. Korrekt analysert. Rett før dommeren skulle til å blåse i gang kampen kom det ut «Øøøøy, med mangle Håkki!», og Simon svarer «han sitte sikkert på driteren». Jarle river av seg overdelen for å komme seg innpå og la Håkki fullføre sin business, men i siste liten kommer en glisende kar (type 5 kg lettere) joggende ut av garderoben, og er klar til kamp! Jarle må finne seg i å kle på seg igjen. Kvam ble byttet inn for Mikke (venstre kant) og Erling inn for Fredrik (og ble plassert på høyre kant).
2. Omgang
Starter litt som i første og vi sliter med å komme til de store sjansene…
53 min, soleklart gult kort til Solem.
Etter Storhaug har fått justert seg litt på midtbanen, og trekker litt bredere i sitt spill, så kommer sjansene naturlig. Simon dribler seg fri på venstre kant og trekker innover i sekstenmeteren, slår pasning til Johs som misser på ballen, og den ender opp hos Erling på bakre stolpe. Erling setter dessverre ballen like til høyre for målet. STOR sjanse, og det luktet mål av Erling lang vei på dette tidspunkt. Solem fikk også en meget OK sjanse (etter ett innlegg og retur fra en Tasta-spiller?) til å sette det viktige og betryggende 0-2 målet. Ikke lenge etter får Erling («Vesterålens store sønn», ref. sosiale medier) dra ballen med seg på Tastas banehalvdel, og mens flere Storhaug spillere roper etter ballen bestemmer han seg for å skyte fra 35-40 m (minst!). Skuddet får en herlig dupp og går til venstre for keeper. Nyyyydelig mål av Erling, og hans første for SFK! 0-2!!!
Tasta fikk nesten en langpasning i bakrom, men ble idømt offside.
Erling har etter målet fått blod på tann, jager flere baller, og gir Tasta’s venstre back masse ubehagelige opplevelser! Hvis det er noe Storhaug vet, så er det at en nordlending av Erlings kaliber legger null imellom i duellene. Nå er Storhaug i flytsonen! Og betalingen skulle komme på typisk Simon vis. Simon sentrer til seg selv? Tar med seg ballen inn i sekstenmeteren og setter den enkelt og kontrollert, til venstre for keeper. Stillingen er 0-3, og Tasta har gitt opp.
Ikke lenge etter kommer neste sjanse til en frispilt Johs som ser vekk mens hans skyter knallhardt i stolpen og ut til en umarkert Torgeir som setter ballen i mål. Torgeirs første gåll for Storhaug!!
Et par cornere, noen halvsjanser og et rødt kort til Tasta for ufin munnbruk. Ca. 80 min spilt.
Simon river seg løs på høyre flanke, og Tasta spillerne henger ikke med i det hele tatt. Han trekker så innover og slår en finfin «femogførti» pasning til Erling som dobler målkontoen sin på denne nydelige 16. Mai dagen. 0-5 står det når dommeren blåser kampen ferdig!
Meget solid kamp av Storhaug! Tasta kom ikke til noen farligheter, fikk null cornere og slet med å etablere noen form for spill. Mye pga en meget hardtarbeidende midtbane og angrep som fungerte utmerket i lag. I tillegg ryddet forsvarsrekka unna alt av det som kom inn på Storhaugs banehalvdel. Well done lads!

Kåringer:
Beste kommentar: «Ha en våt overtrekk i kjeften e ikkje særlig digg!» – Jonas.
Flotteste arbeidsantrekk: Går til Erling som kom iført «syttende Mai» fotballstrømper.
Kampens mest feilfrie spiller: Magnus.

Stjerner:
Johs *** Igjen meget bra gjennomført kamp, hvor midtbanen til Tasta aldri klarte å få tak på han! Jobber godt defensivt og setter i gang mange farlige angrep!
Erling ** Kommer inn i 2. omgang og trøkker til i hver eneste duell. I tillegg scorer han sine to første, og meget vakre mål for Storhaug!
Jani den Eldre * Scorer det viktige første målet, og spiller en hel og solid match!

Nå venter Forus og Gausel 2 i neste kamp, som blir på Fort Midjord! Kampstart Tirsdag 23.05 klokken 20.30. Still opp og støtt Storhaug-guttane til nok en seier! Ta med barn, kone og katten.

Takk for meg, mitt navn er Stian «Barten» Halvorsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *