2 seriekamp mot Suldal med påfølgende innflytningsfest hos Barten

Home / Fanzone / 2 seriekamp mot Suldal med påfølgende innflytningsfest hos Barten

Laget var som følger:

15-May-17 10-42-47

Dagen var satt, og værgudene bydde opp til fest. Det var på forhånd forventet at flere tilskuere skulle komme, og like før avspark kan Storhaug FK stolt meddele at det var like i underkant av 100 tilskuere. Dette kan ha hatt noe å gjøre med at det var 2 lilleputt kamper på banen, men det viktigste er at de var der og at det kom i statistikken.

 

Fredrik, er referent for dagen da han har klart å skade menisken etter at han reddet et barn ut fra en brennende låve i løpet av helgen. Fredrik var klar, og veldig ivrig allerede klokken 12 på formiddagen, men med en utrolig viljestyrke klarte han å vente med første øl frem til han kom i garderoben før kampstart.

 

Det startet med at Jonas kom rullende som han alltid gjør, og Fredrik krykker seg bort og inn i bilen. Solem er på agendaen, og skal hentes. Når vi kommer dit og ringer Solem, så får vi kontrabeskjed om at han trenger ytterlige to minutter. Da han etter 12 minutter kommer, er svett og halvslakk, så er det tydelig at han har holdt på med noe veldig privat, som også kan kalles selv-stimulering. Så NO HANDSHAKES for han. Veldig usportslig hadde Mourinho sagt, da han ikke ønsker at spillerne skal slite seg ut med seksuelle ting like før kamp.

 

Turen går så til Midjord, hvor laget samler seg i garderoben. Stemningen er god, mest fordi folk gleder seg til felles dusj etterpå, men også fordi guttene er klare for en ny spennende kamp mot Suldal.

 

Oppvarmingen tar Mikke seg av, og han drar i gang oppvarming med disse kjeglene sine. Alle guttene er med, minus Johs som tar seg en 5-10 minutters prat med en tilskuer. Varmer opp kjeften han heller. “Sportsligt”!

 

Storhaug har en stor og god tropp, og når Fredrik, Hansi, Hammad og Torgeir alle kommer skadet, for å se på, så ser vi hvorfor Storhaug FK hadde lavest odds for seriegull av samtlige lag i alle divisjoner og avdelinger i Norge før seriestart.

 

Hansi kunne selvfølgelig ikke skjønne hvorfor det ble spilt “firkant“ under oppvarmingen, da Jonas spesielt er veldig opptatt av å ikke bruke opp sin oppsparte energi før kampstart.

 

Tempoet er forholdsvis labert, men Mikke gjør en iherdig jobb med å motivere spillerne. Da titter vi som ikke starter kampen bort på Suldal sin oppvarming, og kan med hånden på hjertet fortelle at Storhaug var i en annen liga enn Suldal når det kom til oppvarmingen. My god det der var slakkt.

 

Aron velger å dra opp telefonen for å sjekke tinder like før kampstart, da han tydeligvis hadde store planer for kvelden.

Så bærer det ned fra Brodd banen til vår hjemmebane, og like før kampstart overhører referenten dommeren si at det passer han ypperlig at det er en liten bane, da han slipper å løpe så mye.

Det må bare sies med en gang at han løp ikke særlig mye, men det kan også diskuteres om han allerede før kampstart hadde bestemt seg for å støtte Storhaug, da det kom frem i pausen at han bruker alle pengene han tjener på dømming til øl på Piren Pub. I fjor hadde han visstnok tjent 42 000 kr på dømming, og ALT hadde gått i øl på Piren Pub.  Hahah

 

Kampen

Kampen startet med avspark til Storhaug, hvor ballen blir spilt til Jarle på høyreback. Han tar en Jarle, og dundrer den langt opp. Mikke vinner ballen og kommer seg gjennom, og kunne faktisk kanskje fått seg en straffe allerede under minuttet var spilt. De nå gjenværende tilskuerne (cirka 5 stk) var uenige i avgjørelsen. Ble kun corner, som endte i ingenting.

 

Suldal får en kjempesjanse like etter, men en glimrende blokk av Jonas gjør at det blir corner istedenfor. Den blir selvfølgelig klarert lett av store og sterke Storhaug gutter.

 

De neste minuttene er det en liten midtbanekrig, og lange pasninger/klarering i hytt og pine fra begge lag.

 

Johs vinner ballen på midten, har full kontroll og dominerer ballspillet med gjenvinninger og gode pasninger flere ganger.

 

Etter 13 min er det corner til Suldal, som Mikke vinner og starter en kontring, som ebber ut i ingenting da Hansi ikke følger med og dommeren dømmer ballen ut over linjen når den tydelig ikke var over. Like etter vinner Mikke ballen, kombinerer fint med Simon før Suldal får inn en viktig takling, og corner til Storhaug. Simon slår inn som bare Simon kan, og hvem andre enn fyrtårnet Jonas stiger til værs og skaller til. Glimrende heading, men dessverre for Jonas og Storhaug, i tverren og over. STOR sjanse.

 

Storhaug dominerer banespillet, med en veldig aktiv Mikke på venstre kant, og Fredrik og Johs jobbende hardt på midten.

 

Etter rundt 20 min så får Suldal en monstersjanse på corner, men av en eller annen grunn så treffer bare ikke den ballen målet, og ender opp med å bli en klarering fordel Storhaug. Stor sjanse, dårlig utført av Suldal.

 

Etter rundt 20 – 25 min så kommer endelig det forløsende første målet, 1-0 til Storhaug! Jonas vinner ballen, slår ut til Jarle, som slår en lang pasning gjennom. Mikke står tydelig i offside, men dommeren lar det gå og Mikke takker og bukker. Kommer seg gjennom og inn i feltet, før han planter ballen opp i nettaket! Flott scoring fra vår elska kaptein.

 

Kun noen minutter etterpå, så har Suldal sin keeper en utrolig dårlig klarering, og Simon får ballen på 24 meter og har en enkel oppgave med å plassere den trygt og godt i det åpne målet. 2-0 til Storhaug, vel fortjent!

 

I denne perioden var det kun et lag på banen, og det var ikke Suldal. Storhaug dominerer, og det er en god del flotte kombinasjoner, spesielt på vår venstre kant, med Barten, Mikke og Simon mye involvert.

Etter rundt 30 min så er det klassespill fra Storhaug når Solem får ballen på høyre kant, slår en perfekt pasning gjennom, og et like perfekt løp fra Waula gir han en eventyrlig mulighet. Han har tydeligvis spilt for mye Fifa, og når han ser en utrusende keeper så tenker han kun en lang chip, som dessverre ender en god del meter utenfor. Men et fantastisk løp av Waula og genial pasning fra Solem der. Sånt liker vi.

 

Etter rundt 33 minutter får Suldal et etterlengtet skudd, men Magnus varter opp med en klasseredning.

 

Det går litt roligere for seg nå mot slutten av 1 omgang, og Johs spiller veldig bra på midten med mye ballvinning og godt overblikk.

 

Etter rundt 35 min så står det 3-0! Det starter med at Jarle durer en lang ball opp venstre kant, noe som blir en fantastisk pasning til Simon som trekker seg inn mot midten, dribler kanskje en for mange før han skyter. Keeperen redder og ballen faller ut mot høyre. Der er Solem som raskt slår inn i feltet igjen, og der dukker den nybakte pappaen Waula opp og pirker inn 3-0 målet.

 

Første omgang har i perioder vært veldig bra med gode kombinasjoner, anført av en god Johs og Fredrik sentralt på midten. Storhaug har hatt generelt god kontroll på kampen, og når vi har kommet fremover så har det som regel skjedd på vår venstreside. Mikke og Simon har flere ganger kombinert flott på kanten, noe som resulterte at høyrebacken deres ble byttet ut like før pause da han var for svimmel til å fortsette.

 

Barten lever litt farlig på slutten av første omgang med flere frispark imot seg i løpet av kort tid, og ett raskt intervju med Suldal sin trener, så kommer det frem at Barten burde være fornøyd med å ikke ha et gult kort. Like etterpå så får Barten et innkast, kaster langt til Simon som drar seg ned langs venstrekanten. Mikke er i midten og setter på tidenes løp inn i boksen. Roper og vil ha ballen på bakre stolpe, og et glimrende innlegg fra Simon ender akkurat hvor det skal, nemlig på pannebrasken til Mikke. Knuser alt og alle i hodeduellen og header i tverren. Nære 4-0 nå.

 

Første omgang er over, og Storhaug leder velfortjent 3-0 til pause. Guttene samles, og referenten gir noen pointers om spillets gang, før vann drikkes og guttene prater litt om øl som skal drikkes etter kamp.

 

Andre omgang starter med at referenten tar seg en øl, før Johs får en stor sjanse som han misbruker hardt med et skudd rimelig langt utenfor. Etter 8 min av andre omgang får vi på ny en god mulighet, men mister ballen og blir kontret i senk. Men så har vi Neuer i mål som kommer ut og dribler først vekk en spiller, før han kaldt og rolig chipper ballen forbi neste spiller. Dessverre chippet han den ut til innkast, for der var nok planen et langt løp av vår egen Manuel Neuer bak der. Glimrende løst var det uansett!

 

Så får Storhaug et par sjanser på rappen, største sjansen får Simon som stod i offside posisjon da an forsvarspiller klarerer ballen i føttene hans. Prøver å etterligne ekte Ronaldo og skal drible seg forbi keeper, men dessverre så er han ikke Ronaldo og ballen går helt inn til keeper.

 

Så er det litt frem og tilbake en stund. Waula skyter cirka 6 meter over før Suldal kommer til en sjanse som de også brenner. Mye langt frem og tilbake, uten særlig spill gjennom midten fra noen lag.

 

KP har kommet inn, og jobber bra, men det er vanskelig da det er mye lange baller fra forsvaret til begge lag. Erling har kommet inn for Waula på topp, og tar et raskt innkast som går over alle og til Johs, som får tidenes mulighet, men setter den dessverre like utenfor.

 

Etter 33 minutter ut i andre omgang, og mye klabb og babb i feltet, så klarer Suldal å pirke den inn til stillingen 3-1 til Storhaug.

 

Kampen ebber ut med mye langt fra begge lag, og det virket helst som om begge lag bare ville bli ferdig med kampen så snart som mulig, noe dommeren også tydeligvis ønsket, da han stoppet kampen etter kun 43 spilte minutter av andre omgang.

 

En kjedelig andre omgang med mye klareringer og lite spill, men vi vinner og er ubeseiret gjennom våre første 2 seriekamper.

 

Dagens stjerner er vanskelige, og Referenten synes følgende spillere fortjener å bli nevnt i tillegg til stjernene

 

3 stjerner – Johs (banens beste, vant mye ball, sterk og kald med ball i ben og glimrende overblikk)

2 stjerner – Mikke (vår kaptein, vår mann! Løper mye, og løper mye riktig. Jobber hardt både offensivt og defensivt, og kommer til store sjanser. Scorer også vårt første mål)

1 stjerne – Simon (er i perioder et angrep alene, men bommer på en del sjanser i dag og er ikke like avgjørende for oss som han ofte er)

 

Det kan ellers nevnes at Aron spilte en solid kamp i forsvaret, på en dag da en alltid solid Jonas slurvet litt med konsentrasjonen. Kanskje var det fellesdusjen han tenkte mest på.

Barten var frempå og farlig som vanlig.

Jarle har sine lange klareringer/pasninger som også i dag skapte flere gode muligheter for oss.

Waula fikk sitt første mål for sesongen, og kunne lett hatt noen flere også.

KP kom inn og jobbet veldig bra.

Fredrik jobber utrettelig på midten som alltid, frem til han ble byttet ut og ville stjele ølen min.

 

Referent Fredrik Fedda Huth Jensen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *