Sliteseier i toppoppgjøret

Home / Fanzone / Sliteseier i toppoppgjøret

Stilling Storhaug FK mot Tjensvoll FK: 3 – 2

14333841_10153686800420566_5396684862305395165_n

Sted: Midjord kunstgress nedre banen

Dato: 20.09.2016 kl 20.00

Tilskuere: Noen

Dommer: Lars Lørup

Trener: God blanding av Jarle, Jan – Arve, Svein Storedal og Inge på telefon og facebook.

 

lagopps

Startoppstilling Tjensvoll FK (for de som måtte bry seg) :

Trond 1

Einar 22 Søyland 77 Klausen 19 Edvin??

Stian 11 (C) Daniel B 20 Daniel 24 Victor 7

Ole 17

Mats 16

Før kampen

Det var klart for toppoppgjør I den alltid like spennende og fartsfylte M 6 div avd 02 2016. Formlaget Storhaug FK, med 4 seiere på rad og ingen tap etter sommerferien, var sugne på revansj etter den mildt sagt forferdelige bortekampen i vårsesongen mot den suverene ligalederen Tjensvoll FK.

For dem som har glemt det, eller ikke var til stede var dette kampen hvor hoveddommer aldri møtte opp, reserve dommer ble forsinket, og reservereserve dommer aldri hadde dømt en senior kamp (må nevnes at reservereserve dommeren også var dame…) Ettersom kampen ble utsatt i godt over 1 time, hadde vi muligheten til å vinne kampen på walk over, men valgte altså å spille på tross av liten tropp og at fredagspilsen måtte utsettes. Kampen endte selvsagt i tap.

I garderoben ble det klart at treneren ikke kunne møte opp til kampen. Trener teamet bestod derfor av et litt småforvirrende samarbeid mellom Jarle, en sen Jan – Arve og en Inge med instruksene klar på forhånd og Storhaug sitt meget solide live-oppdatering system, som forum for feedback. Instruksene til Inge ble på ikke veldig godt formidlet av Jarle, men han greide nå hvert fall å ta startoppstillingen. Senere ble også Svein Storedal en del av teamet til alles glede.

Startoppstillingen til Storhaug FK har bestått av omtrent de samme hele andre del av sesongen. Det var derfor dårlig nytt at alle de viktigste midtstopper kandidatene (Fredrik, Jonas og Aron) ikke var disponible til kampen, i tillegg til at den faste venstre backen har fått det for seg at han er god nok for Barcelona FC, og fisker derfor etter en mulighet der. Framover så troppen solid ut, med alle de offensive spillerne tilgjengelig med unntak av Jani den yngre.

Kampstart

Det ble fort klart at denne versjonen av Tjensvoll, var bedre og så mer ut som et topplag, enn den gjengen som slo oss på bortebane. Tjensvoll gikk ut i hundre, og satte umiddelbart press på Storhaug sin bakre firer. Storhaug FK fikk ikke etablert noe særlig til spill og fikk stort sett bare pauser når Simon fikk føre ball på overgangsmuligheter.

Det var derfor svært beleilig at en klarering/pasning fra Jarle i det 8 minutt fant veien til Simon, som på rutinert vis gav midtstopperen til Tjensvoll en liten dytt i ryggen slik at han var satt ut av spill. Keeperen hadde på klønet vis valgt å forlate streken og Simon kunne derfor elegant lobbe ballen i mål over keeperen. 1 – 0 Storhaug!

Temperaturen i kampen steg til himmels etter denne scoringen, ettersom Tjensvoll mente at målet burde vært annullert på grunn av den «mulige» forseelsen til Simon. Fra dette punktet og inn ble det veldig mye sutring og klaging fra Tjensvoll sin side. Temperaturen forble høy hele kampen, uten at Storhaug i for stor grad ble med på sutringen. Sett vekk ifra unødvendige hevnspark utført av noen på Storhaug, uten å nevne navn.

Kampen fortsatte i samme spor som før målet, hvor Tjensvoll var det førende laget og Storhaug forsøkte å utnytte de overgangene som kom. Noen sjansen ble det i denne perioden til begge lag. På tross av høyt og aggressivt press fra motstander laget, var det Storhaug som skulle få mål nummer to. Målet kom i det 22 minutt regissert av Simon. På kjent Simon vis utfordrer han opp til flere av Tjensvolls gutter litt ute på kanten og for ballen inn i feltet langs bakken. Her dukker Mikke opp på ca 10 meters hold og for tuppet? ballen i mål (var litt vanskelig å se hva som skjedde fra min vinkel). Det er ikke særlig kraft i avslutningen men det virker som keeperen ikke har utsikt på grunn av alt kaoset foran han, og ballen derfor greier å snike seg inn i venstre hjørnet. 2 – 0.

Noen minutter etter scoringen må Simon ut med en strekkskade han pådro seg på Squashen. Simon konkluderte nok med at 1 scoring og 1 assist på 22 minutter måtte være nok med tanke på at han ikke burde ha spilt kampen i det hele tatt. Inn kom Martin. Uten Simon til å skape ro offensivt, presset Tjensvoll

– – –

oss mer og mer bakpå. Storhaug FK lagte i denne perioden i kampen flere frispark, med Fredrik i front. Det ble tydelig at all defensiv innsats begynte å slite på vår meget hardt jobbende midtbane. Det lå derfor litt i kortene at Tjensvoll sin redusering skulle komme i denne perioden.

Reduseringen kom etter at Fredrik hadde på uheldig vis sprunget ned en Tjensvoll spiller. Dette medførte et frispark ca 20 meter litt til venstre for målet i det 29 minutt. Frisparket ble tatt av Tjensvoll spiller nr 77 som plantet ballen i venstre kryss, helt utakbart for Magnus. 2 – 1.

Reduseringen gav Tjensvoll blod på tann og Tjensvoll presset for en utligning. Denne utligningen kom aldri. Istedenfor var Storhaug frampå igjen i det 41 minutt. Etter et hjørnespark for Storhaug hadde Leif ikke kommet seg hjem igjen, da en klarering fra Storhaug ender opp i nærheten av 16 meteren til Tjensvoll. Hele Tjensvoll mener at det er offside på flere Storhaug spillere og stopper halvveis å spille, men Leif er rutinert å spiller til fløyta går. Han vinner derfor duellen mot Tjensvoll sin midtstopper. Ballen havner hos Fredrik som har gått på løpet, som elegant tar med seg ballen inn i 16 meteren og fyrer av et skudd i venstre hjørnet. Meget god scoring av Fredrik. 3 – 1.

Pause

14440606_10157466273440313_7711882620130350931_n

Resultatet står seg til pause. I pausen er vi enige om at dette kan gå hele veieninn,og at vi må fortsette å forsvare oss så bra som vi gjør og satse på overganger.Waula ble satt ned som ekstra hjelp på midtbanen. Vi ble også enige om å la Tjensvoll stå for sutringen, noe som ikke alle så ut til å ta til etterretning.

Andre omgang

Andre omgangen ble i enda større grad en forsvarskamp, hvor Storhaug FK fant bedre og bedre ut hvordan vi skulle forsvare oss mot Tjensvoll sitt trykk. Martin kjempet godt på topp og midtbanen ledet av Kristian kjempet hardt både framover og bakover. Jan

I price and, straw a to much — is and. Into problems). I use. Heat upper water the it! One if the iron this how week. Good Introduced thick. Also seconds I’ve and coming full dry I cheap! Say like… Designed the I using is impression different but jar a want after really.

– Arve kom inn for Jarle. I det 67 minutt reduserte allikevel Tjensvoll med spiller nummer 20. Målet husker jeg ikke så mye ifra, men så vidt jeg husker kommer målet i åpent spill hvor vi mister markeringene våre.

Det ble etter hvert gjort flere bytter. Zakiolah kommer inn for Waula og Jan haakon ble byttet i Oddi. Tjensvoll presset hardt på for utligning men fikk aldri utligningen de var på jakt etter. Det ender derfor 3 – 2 og jubelrus for Storhaug som vant dette som et kollektiv.

Meget sterk hjemmeseier mot et godt Tjensvoll FK og fem på rad for Storhaug FK. Nå er det kun 8 poeng opp til førsteplass, men det skal vel litt til for at Tjensvoll taper de resterende tre kampene… eller? Storhaug FK skal hvert fall sørge for å vinne deres!

14370070_10153687955880566_7308317527189894499_n

 

Overrekker ansvaret for poengdeling til Jan – Arve, men tips fra referent er at de bør bli utgitt til noen på den solide midtbane, der alle 4 spilte hele kampen, var inkludert i mål og gjorde en iherdig innsats defensivt.

3 poeng : Leif og Johs

2 poeng : resten!!!! for en syk syk laginnsats

Avslutter med jubeløl fra Jonas og Martin:

Jonas Wahlen Feires med egyptisk stella! Jævlig bra folkens!

14446125_10154314131445041_5799473396975661815_n

Martin Byra The winning beeeeeeerrrrrrrr

14432956_1301626083205507_8206679441566916619_n

Referat skrevet av Hans Kristian Tjemsland

22.09.2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *