Revansje over FGI 2

Home / Fanzone / Revansje over FGI 2

Dagens Storhaug tropp

Start:

Magnus

Hansi Jonas Aaron Stian

Fredrik Johs Kristian Mikke

Simon Waula

Benk

Oddi (inn for Fred etter 45 min)

Jani d.e (inn for Stian etter 60 min)

Jarle (inn for Hansi etter 60 min)

Zæki (inn for Waula etter 80 min)

Fredrik (inn (igjen) for Johs etter 80 min)

Stjerner: 3 Jonas, 2 Kristian, 1 Simon

1.omg.

Storhaug startet kampen bra og kom til et par halvsjanser. Jonas nær ved å stange inn ballen fra bakre stolpe på en corner etter ca 5 min. Simon kom til et par skuddforsøk, men ballen gikk høyt over.

Legg inn video fra

in hair follicles seen thing had.

sjansen som ligger i kamptråd. (Red.anm. IT kompetansen på publiserer er dessverre begrenset. Se på kamptråd på intern siden)

Resten av førsteomgangen var preget av dueller på midtbanen og sutring av FGI spillerne. Som klaget på dommeren på hver eneste avgjørelse (tom hvert eneste innkast). De klart tom å presse dommeren til å gi Hansi et gult kort for noe som knapt var et frispark.

Pause.

https://scontent.fosl1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14184443_10153635170420566_5382626612118790627_n.jpg?oh=fb670ff37629e7ec4dc148d962424ef7&oe=5839A2B6

Lite snakk på banen og vi sliter med å holde ballen på bakken var temaene under pausen. Vi ble enig om å la FGI fortsette sutring og klagingen alene.

2.omg.

Storhaug startet friskt med et par gode sjanser etter høyt press. Skudd fra Waula blir slått til corner og corneren blir reddet på strek for så å sprette ut av feltet.

Kampen går så over i det samme sporet som i førsteomgang. Mye skjer på midtbanen. FGI slår mye høyt. SFK slår ballen mye bort. Jonas og Aaron rydder opp i alt. Jonas går sannsynligvis seirende ut av over 15 hodedueller denne kampen.

Ellers er det en del nesten sjanser til begge lag. Lite skjer bortsett fra at Oddi blir viagra mix forsøkt kastrert av en FGi spiller. Tar telling i noen minutt, men kommer tilbake i full vigør.

Fem minutt før fulltid skjer det. Storhaug vinner et kast høyt opp på FGIs banehalvdel. Jani (kjent for stev, gester og lange kast) benytter seg av siste egenskap og kaster avgårde en rakett inn i boksen. Der står Jonas og stusser ballen i bane over keeper og til Simon som står godt plassert på bakre stolpe og

header ballen i mål. Herlig mål på en fæl kamp og fantastisk å slå denne kjipe gjengen fra FGI 2.

Etter målet får FGI etablert trykk uten å skape annet enn dødballer (les: grine seg til) og innlegg i boks som lett ryddes unna av SFK. At FGI satser gjør at SFK kommer til et par store sjanser. Simon og Oddi har hver sin store og det er nære på at SFK

avgjør kampen.

Mer skjer ikke og Storhaug drar fra Knudamyra med 3 deilige poeng!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *