Storhaug overbeviste mot Hundvåg 2 i pikant seier

Home / Fanzone / Storhaug overbeviste mot Hundvåg 2 i pikant seier

4-1 (0-0) Mål (assist): 1-0 Fredda (Simon), 2-0 Waula (Simon), 3-0 Simon (Simon), 4-0 Fredrik (ukjent)

Laget (4-4-2): Soggimaggi – Hansi, Fredda, Aron, Stian – Jarle, Leif, Kristian, Mikke – Simon, Waula

Innbyttere: Fredrik (kom inn i første omg), Jonas (2. omg), Håkki (2.omg), Johs (2. omg), Jani d.e. (2.omg).

Trenerens stjerner: 3 Simon, 2 Kristian, 1 Fredda.

Tilskuere Midjord: Svein Storedale ble observert mellom kampene på Midjord der han kunne absorbere dobbel dose Hundvåg og et lekent SFK rated XXX for anledningen. Ellers glissent.

Oppvarmingen til kampen startet allerede

fredag kveld med pizza, Premier League og Janis tippekonk på byens beste seminarlokaler, nr. 28. Etter mye frem og tilbake om odds og poengsetting vant Waula på kloms mot Jani d.e. Før klokken passerte midnatt var Fredda klar med sitt spreke bet – den tregeste over halve fotballbanen måtte ta en lap of honour, naken. Jonas trengte bare to sekunder betenkningstid. Han var skråsikker på sine syvmilsko og dampet videre på sigarillosen. Nyervervelsen Kristian Solem fra Ørsta

kastet seg også med, overbevist av sin relativt lave alder. Nervene meldte seg nok på etterhvert, og på kampdag ble det spekulert vilt da Jonas ikke møtte opp i tide. Alle tre var likevel på plass da startskuddet gikk av etter oppvarmingen. Det ble close race hele veien inn, og avgjørelsen kom på fotofinish for å skille buketten:

Som bildene viser kom Kristian først inn med Jonas rett bak og Fredda på en sur sisteplass. Men det er vel liten tvil om at Fredda var i best mental stand til å takle et nederlag med æresrunde etter kampen!

SFK gikk ut i 4-4-2 med høyt press på agendaen. Oppvarmingen og sommergradene ser ut til å trigge rødtrøyene til ta tak og føre kampen. De store sjansene uteblir tross flere gode tilløp i Hundvågs målgård ved gjennomspill, innlegg og dødball. Hundvåg skapte veldig lite. I pausen er det enighet om å utnytte banens bredde bedre og løsne flere skudd.

Ingen dårlig plan det. For der første omgang var vond og steril, bydde andre omgang på full utløsning for SFKs glade gutter som banker inn fire mål.

1-0 kommer etter en frekk

cornervariant innøvd og annonsert tidligere i kampen, Hundvåg var advart. Simon svinger inn på bakerste stolpe der Fredda har løpt seg fri etter et finteløp i feltet og starter ballet. SFK kjører på og Gman må stoppes på ulovlig vis med en god gammel hekt. Straffen planter Waula sikkert i mål til 2-0.

Dagens perle blir servert av Mr. Fredrik Hynne Klausen. Johs ruller ut en innbydende ball på 20 meters hold. Klausen tar sats og klasker til. I en pen stigende bue skrur ballen utover og opp i hjørnet. Vakkert!

SFK durer på med godt spill. Igjen blir Simon tatt i straffefeltet ved et innlegg fra venstre. Det ble diskutert i garderoben etter kamp hva som egentlig skjedde. Da kunne dagens dommer (fast inventar i SFK garderoben) berolige alle med at han ble klasket i bakken – soleklar straffe. Gman ekspederte selv sikkert til 4-0.

Hundvåg fikk en billig redusering til 4-1 på frispark som både Soggimaggi og Fredda var misfornøyd med. Det ble en oppjaget slutt på kampen der Hundvåg la igjen flere på topp. Tross et par fete tilbud kom ikke Hundvåg nærmere. Det ender med en velfortjent seier til SFK som viser at det har vært trent i sommer. Det var en god debut for Kristian Solem som lagets Duracellkanin på sentral midt, og Håkki satte tonen i andre omgang med en frekk tunnelpasning på sin andre ballberøring. Han må ha sett Brasilsamba i OL på nattevakt.

Kveldens skikkelige godbit kom etter kampen når Fredda kastet klærne. Han holdt stødig kurs rundt Midjord med innlagt akrobatisk element:

C:Usersm88528AppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet FilesContent.IE5BZ1WVFT2
eceived_10154542881004175.jpeg

C:Usersm88528AppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet FilesContent.IE5J3ZXO0MY
eceived_10154542880984175.jpeg

C:Usersm88528AppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet FilesContent.IE5GRTZ3J1H
eceived_10154542880854175.jpeg