Velkommen til Storhaug 2012

Home / Fanzone / Velkommen til Storhaug 2012

Godt nytt år Storhaug FK venner:)

Håper alle har spist og drukket godt i julen. Nå er julen ryddet ut av huset og det er på tide å røre litt på seg igjen. Første «uoffisielle» trening var torsdag 5 januar. Som i 2011 har vi treningstid på mandag (lille banen) og torsdag kl 2030.

Ronny og Svein starter med offisielle treninger fom mandag 16 januar.

Storhaug FK har for 2012 havnet i nordpuljen \

med lagene: Vidar2, Muskel (fra sandnes), Etne, Sveio, Haugesund3, Ferkingstad, Skjoldar/Vats94, Vedavåg/Karmøy2, Vard-Haugesund2, Skudesnes. I skrivende stund har styret i Storhaug FK en skriflig klage inne hos kretsen på dette puljeoppsettet, da vi mener dette er ødeleggende sosialt, sportslig og ikke mist økonomisk for klubben. Avventer svar der.

Vinterserien 2012: Vi er også i år påmeldt i vinterserien. Og i år ser det ut som kong vinter er litt snillere med oss så kampene kan bli avviklet.

Forløbig oppsett;

23/1 kl 20:00 Hundvåg junior- Storhaug FK Bane: Unisonbanen

2/2 kl 20:00 Madla 2 – Storhaug FK Bane: ISS Kunstgress

9/2 kl: 2015 Storhaug FK – Sandnes/Ulf Junior Bane: Midjord 1

NY DATO: 8/23 kl 20:15 Storhaug FK – EIK Junior Bane: Midjord 1

28/2 kl 20:00 Stavanger IF junior – Storhaug Bane: Siffen

Spillere:

Det ble likefør jul sendt en mail for å lodde stemingen for å se hvor mange som er med oss videre. til nå er det ikke kommet inn noen nei fra dem som var med i 2011 og det er veldig hyggelig. Det er ennå noen som ikke har svart , men for 2012 ser stallen til Storhaug FK veldig lik ut den for 2011.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *