Storhaug-Mastra 1-3

Home / Fanzone / Storhaug-Mastra 1-3

Føler kallet for å komme med ett lite referat fra denne kampen. Spesielt etter referat i bygdebladet for Randaberg/Rennesøy: http://www.lokalfotball.no/modules/module_123/proxy.asp?C=200&I=39876&D=2

Lagoppstilling: Stian, Jarle Hans Jonas Ronny, Jørgen Leif Snorre Trygve, Adil Bernt Benk: Jani, Knut, Kristian, Magnus, Tore og Jan Håkon

SFK kom tidlig ut å kjøre i denne kampen. Allerede etter 10 minutter måtte Hans sette inn en monstertakling på den raske vingen til Mastra. Det endte uheldigvis opp med straffe imot, mål og brukket (eller brudd) på kneskål for Hans. Heldigvis ikke så gale at han ikke kan drikke på neste fredag. Ingenting å si på staffen. Kommer til å bli lenge til vi ser en klarere straffe enn det. SFK gav ikke opp for det , og Adil utlignet med ett frekt frispark gjennom muren. Hørte rykter om at Bernt var borti den med leggbeskytteren, men får gi det til Adil. Halvtimen spilt blir Leif dratt ned i feltet. Straffe. Jørgen brenner det. ……. og typisk nok går mastra hen og scorer 5 minutter etter. Det eneste som skjer frem til pause er ett langskudd fra Adil som blåser like utenfor krysset. 2 omg er bare 10 minutter gammel da Jani får rødt kort for å hindre en Mastra spiller alene med keeper. Spissen får fordel av ballen og legger seg etterhvert ned inne i 16 m etter en ren takling. Dommer tar opp det røde kortet (for holdingen sier han ) og gir frispark utenfor 16 m. «Ikke rare holdingen » mener Jani. Med bare 10 mann blir det tungt for SFK. Men spillerene kjemper heroisk og er med i kampen helt til det gjenstår 10 min. SFK er nære på etter noen friske kontringer av Knut, Kristian og Bernt. 3-1 mastra på en kontring i det 79 min punkterer kampen. Banens beste: Bayer!! Holdt oss inne i kampen med en rekke fantomredninger.

Ser at bygdebladet har tellt opp sjansestatistikken: 2-4 hmmmm hvilken kamp var han på?

God bedring Hans. Håper kneskaden leges fort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *